geopend op (14-18 uur):
vr 1 december
za 2 december
zo 3 december
vr 8 december
za 9 december
zo 10 december
vr 15 december
za 16 december
zo 17 december
vr 22 december
za 23 december
zo 24 december
vr 29 december
za 31 december
zo 31 december


 
Erwin Olaf          

Lieve Erwin,

Dit is een van de eerste foto's die ik van je zag, afgebeeld in de FlikkerAgenda, lang geleden. Vermoedelijk genomen tijdens de Roze Zaterdag in Amersfoort.
Samen met nog een paar foto's in diezelfde FlikkerAgenda opvallend en prachtig. Het was een van de eerste plekken waainr je je foto's gepubliceerd hebt.

Jaren later toen ik o.a. met mijn man Sandro deel uit maakte van de redactie hebben we nog een paar maal je werk in de FlikkerAgenda gepubliceerd.

De prachtige fotoserie "De tafel van 10" Groningers gefotografeerd in diverse sessies in het Grand Theater hangt vanaf woensdag weer in het Groninger Museum. De toenmalige directeur Frans Haks had een neus voor jong talent.

Een talent wat is uitgegroeid tot één van de beste fotografen, wellicht de beste, die Nederland ooit gekend heeft.

Je was al een beetje bezig afscheid te nemen. je slopende ziekte maakte een zekere toekomst moeilijk. Toch kwam je afscheid nog heel plotseling.

Nederland verliest daarmee niet alleen een fotograaf, maar ook een voorvechter voor héél veel. Een prachtige man, strijdend tegen onrecht, maar bovenal iemand die een fantastische nalatenschap heeft nagelaten aan de Nederlandse samenleving en Die geschonken heeft aan het Rijksmuseum.

We wensen zijn man Kevin, familie, vrienden en de medewerkers van Studio Erwin Olaf sterkte toe met dit verlies.

Jan & Sandro